2008-10-19

Vad ska det bli av mig?

Just nu tycker jag att allt är tråkigt och jobbigt! Jag får inte gjort någonting, jag kan inte tänka, inte planera, inte plugga... Tänk om jag i alla fall hade kommit på vad jag vill läsa till. Det hade kanske känts lite roligare om man hade ett mål... Gjorde en test!??

Din personlighetstyp:
Självständiga, originella, analytiska och bestämda. Besitter exceptionell förmåga att omsätta planer i handling. Värderar kunskap och kompetens högt. Vill förverkliga sina visoner. Tänker långsiktigt. Ställer mycket höga krav, både på sig själva och andra. Födda ledare, men kan underordna sig andra ledare de respekterar och litar på.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Forskare, ingenjörer, professorer, lärare, läkare, tandläkare, affärsstrateger, organisationsgrundare, företagsekonomer, affärsföreståndare, chefer, militärer, jurister, advokater, domare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, psykologer, fotografer, forskningsledare, utredare, professionella pokerspelare.

Skulle det vara jag ? Ja, kanske eller så blir resultatet så när jag mår så här? Ska göra om det en dag när jag känner mig gladare och se om det blir något annat resultat. Visserligen är där en hel del som jag själv tycker stämmer ganska bra, t ex att ställa höga krav, men lite snäll och glad är jag väl också?? Detta lät bara hårt, kallt och tråkigt!

Inga kommentarer: